tisdag 11 februari 2014

Fokus och pepp, fokus och pepp

Äntligen! Vad skönt det känns att se min "åtgärdslista" bli åtgärdad. Nu finns där fler överstrukna punkter än det finns icke-åtgärdade-punkter. Lättnad! Kanske kan jag till och med bli klar med första utkastet före den 16 februari?

Jag håller på att klippa och klistra, föra in dagsskörds-dokuments-texter i huvuddokumentet, och även renskriftstexter i huvuddokumentet. Huvuddokumentet är riktigt omfattande vid det här laget. Över 300 sidor och längre lär det bli. Över 160 000 ord. Då är många ord oräknade, för jag har flera anteckningsböcker vars innehåll jag ännu inte renskrivit. Det är något av ett mastodontprojekt. Jag får ta lite i taget. Just nu måste fokus vara att skriva klart första utkastet, då spelar det mindre roll att vissa delar är på papper och andra delar är i datorn. Så länge jag håller reda på vad jag faktiskt skrivit och vilka hål som är åtgärdade.

Fokus, fokus, fokus. Med siktet inställt på mållinjen ska jag nog klara det här. Pepp!

2 kommentarer:

  1. OJ! det låter som ett stort projekt! Respect! Pepp pepp!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för peppen! Det är mitt NaNoWriMo 2013-projekt som började som en novell veckan innan NaNo och sedan växte och växte. Nu måste jag bara ro det i land också. ;-)

      Radera