fredag 11 oktober 2013

Moustache

Nu är det nytt tema på Illustration Friday. Den här veckan är det Moustache. Klurigt. Bilderna man ser på Illustration Friday är väldigt varierande såhär långt. En mustasch och sedan kan ju bilden variera i det oändliga, bara mustaschen finns med på ett hörn någonstans.

4 kommentarer:

 1. Illustration Friday verkar trevligt, inte sett förr. Är du insatt så du kan förklara exakt hur man gör för att vara med? :) Jag behöver pushas lite för att rita, det blir på tok för långt mellan gångerna annars - kanske borde haka på det här!

  SvaraRadera
 2. Just det, skulle ju skriva att jag svarat på din fråga ang. bildlayouten i en alldeles för lång kommentar :P Bara så du vet :)

  SvaraRadera
 3. Det är en väldigt trevlig grej, och det är många som deltar, med varierande talang och resultat. Så det är roligt!

  Det du behöver göra är väldigt enkelt.

  Först gör du en illustration på temat och postar den på din blogg eller annat motsvarande, som t.ex. flickr.

  Sedan postar du en direktlänk på wwww.illustrationfriday.com. Det gör du genom att klicka på texten "submit your illustration". Den texten står i vitt direkt under rutan med veckans tema på hemsidan. Då får du upp en pop-up-ruta där du ska skriva namn, e-post och en direktlänk till illustrationen du gjort.

  Du behöver inte välja något riktigt namn, kan ta ett alias om du vill. Och det är viktigt att länken är direkt till illustrationen. Annars tar de bort den.

  Det är allt du behöver göra för att delta. Sen kan du givetvis kommentera andras teckningar osv för att fler ska hitta till din illustration och kommentera den i sin tur.

  Lycka till!

  SvaraRadera
 4. www menar jag förstår - för många w där!

  Tack så mycket för dina kommentarer! Jag ska kika på ditt svar! :-D

  SvaraRadera