fredag 1 juli 2016

Friday Reads: helgläsning vecka 26

I juli tänkte jag satsa igen, både på mitt läsande och på mitt skrivande. 

Det blev inte mycket av det under första halvåret av 2016. Jag har pysslat mycket, målat och tecknat och varit enormt kreativ, men som illustratör, inte som författare eller läsare. Nu vill jag tillbaka till det. 

Juli är min semester för i år från brödjobbet och därför tänker jag satsa på sådant jag känner att jag verkligen vill göra och som jag skjutit åt sidan.

Varför ska det vara så lätt att prokrastinera och göra precis det man inte tänkt sig?

Jag ska också dra ned på Facebook och Instagram, för där tillbringar jag mycket tid just nu.

I helgen ska jag inte bara skriva själv, jag ska också läsa.

Jag hade ju tänkt vara med på read-a-longen av Röta, men kom av mig. Livet med mycket brödjobb och allt pyssel kom emellan. Jag hade inte mycket läslust alls, har knappt läst alls i juni. April däremot var full av läsning.

Juli blir också en läsmånad då jag är med på två läsmaraton. Först ut är Nellys #läsalotsommar16. Samma dag som den tar tar slut börjar #Booktubeathon. Läsalotsommar pågår från 12 juli till och med 18 juli. Booktubeathon börjar den 18 juli och pågår till och med den 24 juli.


Men först är det min helgläsning. I helgen ska jag läsa i mina två sista recensionsexemplar som jag har just nu. Jeanette Wintersons Tidsklyftan vill jag läsa ihop med Shakespeares pjäs En vintersaga (som finns nedladdat på min Kindle), och sedan är det Jenny Forsbergs bok Tsunamin, som jag verkligen ser fram emot att läsa och fick som generöst recensionsexemplar i juni - tack än en gång till Jenny Forsberg.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tack detsamma! Hoppas att du haft en underbar helg! :-D

   Radera
 2. Tsunamin ska jag också läsa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad kul! Hur har det gått? Har du läst? Tyckte du också om?

   Radera