fredag 25 mars 2016

Påsktävlingen: dag 2: skärtorsdagen

Det går inte bra, det här. Som jag nyss skrev i mitt bokbloggsjerkainlägg har jag kommit in i något slags obstinat tvärtomläge, där jag gör allt möjligt annat istället för att läsa. Som att teckna, se på booktube, fira påsk, skriva, spela Candy Crush, översätta, uppdatera Wattpad, och göra nytta minsann! Som att påskstäda och handla och planera mina dagar. Hu!

Så skärtorsdagen blev det löjligt lite läst, från och med sidan 94 till och med sidan 110. Alltså: ynka 17 sidor. Och detta ska vara en tävling? Jag är i trotsåldern, ve och fasa.

I dag lovar jag att läsa mer. Det är ju långfredag - men det är också i dag som jag ska fira med min fästmans släkt (eftersom hans syster jobbar resten av påskhelgen). Därför måste det bli en del förberedelser och påskfirande i dag. Men jag ska klämma in lite läsning, det ska jag!

2 kommentarer:

  1. Idag är den dag jag hinner läsa och skriva. Resten av påsken blir mer splittrad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Alla som firar påsk har nog ganska mycket för sig, många familje- och vänsammankomster osv, så det blir kanske inte så mycket tid för läsning, för de flesta. Hoppas du kunde utnyttja din läs- och skrivdag ordentligt! Ha en fortsatt glad påsk!

      Radera